North Birka

kr39,990.00

TILBUD !

Nedbetaling 24 mnd:

1.665,-kr mnd.  0% rente !

Kategori:

Beskrivelse

En tøff og robust sykkel som er laget for harde motbakker, terreng og sørpete stier eller bare til og fra jobb. Birka er samme sykkel som Balder, men har litt lavere stang og andre farger. Som de andre North modeller har denne samme solide oppbygning med kvalitetskomponenter og rustfrie deler, riktig vektfordeling og lett å sykle både på lange og korte turer med eller uten motorhjelp. Vår erfaring er at kunder som tester flere sykler før de handler ender opp med en sykkel fra NORTH.
Denne modellen erstatter modell BALKO fra tidligere år. De nye motorene blir bedre og sterkere for hvert år og med denne motoren vil du virkelig få en «wow» opplevelse. Du får en naturlig følelse av sykling og kan spe på med masse krefter fra motoren. Sykkelen føles sportslig, er meget behagelig å sykle på og ved å justere opp motorkraft fra display registrerer momentsensor belastning og farten økes kjapt fra første tråkk. På denne måten får du mer kraft i motbakker og kan holde en høyere snittfart.

Om sykkel skal brukes mye i terreng er det anbefalt å bruke et litt annet giroppsett en standard. Gi beskjed ved bestilling så får du satt den opp og justert ferdig fra oss mot et lite pristillegg.

.

Birka passer til både landeveissykling og terreng for personer på max 150 kg (magnesiumfelg)  og høyde 150-200 cm.

Motor: BAFANG M-Serie Spesialtilpasset med 110Nm
Batteri: SAMSUNG grad A 540wh (kan leveres med 720wh)
Display: Bafang DP-C07 viser rekkevidde, tidsbruk, distanse osv. har innebygget sensor for å slå på lys.
Ramme: Aluminium med skjulte sveiser, pålakkert logoer (ingen klistermerker) 7 lag lakk og tåler 150kg*
Dempegaffel: SR Suntour NEX E25 DS 63mm
Gir: Shimano Deore XT / Kasset : Shimano XT 10 speed
Bremser: Tektro HD Hydrulisk skivebrems
Rekkevidde: 40km– 150km
Bagasjebrett, skjermer og lys tilknyttet hovedbatteri er inkludert.
Dekk: ReTyre – Norsk produsent med glidlås for enkelt bytte til terreng eller
vinterdekk. Se retyre.no
Leveres i hjulstørrelse 27,5″

One thought on “North Birka”

  1. Hei, leste elbil.no sin utfyllende og flotte omtale på utviklingen av North. Jeg bestemte meg for å gjøre en konvertering av min mors rundt 30 år gamle DBS Kilimanjaro med ramme i CrMo, krommolybdenstål som er rustfritt. Øker seghet og styrke.
    Jeg fant frem til det norske firma Custom Ebikes ved Vestby som har Bafang krankmotorer og batterier med inntil 52 V/19,2A med celler produsert av LG. Gjennomførte monteringen sist mai med vellykket resultat. Med to slike batterier medbrakt er jeg kapabel for lange turer i bakkete terreng på de lokale grusveiene ved Risdal i østre Agder.
    Det ville vært utenkelig å gjennomføre så lange turer med proviant og kamerautstyr uten hjelp fra elmotor. Derfor er ditt bidrag til å fremme bruk av dette enkle, men effektive fremkomstmiddelet som sykkel er, virkelig å sette pris på. Beste hilsener Asgeir Frigstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.